Diensten

Uw HR- businesspartner

Als uw HR-businesspartner werk ik graag met u samen om een stevig HR-beleid op strategisch niveau te ontwikkelen, dat wordt ondersteund door praktische middelen en procedures. Op deze manier kunt u zich richten op uw kerntaken, terwijl het HR-beleid effectief wordt uitgevoerd.

Ik help u bij het implementeren van dit beleid en zorg ervoor dat het voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Door als uw HR-businesspartner samen te werken, kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers tevreden en gemotiveerd blijven, wat uiteindelijk bijdraagt aan het succes van uw organisatie.

HR-adviseur

Als HR-adviseur ondersteun en adviseer ik organisaties bij het oplossen van personeelsvraagstukken en het ontwikkelen en/of optimaliseren van HR-beleid. Ik adviseer management en medewerkers over onderwerpen zoals werving en selectie, beoordeling en beloning, training en ontwikkeling, arbeidsvoorwaarden, verzuim en personeelsmanagement.

Mijn doel als HR-adviseur is om organisaties te helpen hun personeelsbeleid te optimaliseren en een gezonde en productieve werkomgeving te creëren, waarin medewerkers kunnen floreren en bijdragen aan het succes van de organisatie.

Mijn expertise

Mijn expertise omvat diverse aspecten van HR, zoals opstellen en/of optimaliseren van beleid, adviseren ingeval van disfunctionerende medewerkers, verzorgen van de HR administratie en het begeleiden en/of adviseren ingeval van (langdurig) zieke medewerkers. Daarnaast kan ik ondersteuning bieden bij meer specialistische vraagstukken, zoals duurzame inzetbaarheid, organisatieontwikkeling, verzuimbeleid. 

Kortom, ik ben in staat om jullie te adviseren, te helpen en te begeleiden bij allerhande (complexe) HR vraagstukken.

Persoonlijke coach

Vanuit mijn rol als persoonlijke coach bied ik zowel bedrijven als medewerkers begeleiding en ondersteuning bij het stellen en behalen van persoonlijke en professionele doelen. Mijn aanpak richt zich op het vergroten van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen, het ontwikkelen van vaardigheden en het verbeteren van relaties.

Met mijn jarenlange ervaring en expertise ben ik in staat om mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en hun leven en carrière naar een hoger niveau te tillen. Door mijn coaching zullen mensen in staat zijn om effectiever te functioneren en meer voldoening te ervaren in hun persoonlijke en professionele leven.

Met mijn brede expertise en persoonlijke aanpak, bied ik maatwerkoplossingen die passen bij uw behoeften en doelen. U kunt contact opnemen zodat u snel ontdekt wat ik voor u kan betekenen.

Contact