Over mij

Wie ben ik

Ik ben Annalies en met mijn passie voor HR, proactieve instelling, gedegen kennis, coachende vaardigheden, rustige persoonlijkheid, kritische blik en aanpakkersmentaliteit zou ik graag mijn toegevoegde waarde bieden in een opdracht waarin ik mezelf kan zijn en mijn kennis en ervaring kan overdragen. Of het nu voor organisaties of particulieren is, ik ben enthousiast om mijn bevlogenheid te gebruiken om anderen te helpen hun doelen te bereiken.

Naast HR, is fotografie mijn passie. Het leegmaken van mijn hoofd en vastleggen van mooie momenten geeft me energie om er weer vol frisse moed tegenaan te gaan. “Sociaal waar het kan, zakelijk als dat moet en altijd met het hart op de juiste plaats” beschrijft mij het beste.

Ervaring in HR-advies en -ondersteuning

Al jarenlang had ik de wens om voor mezelf te beginnen, maar de vraag was: waarin? Na verschillende functies te hebben vervuld bij diverse bedrijven, besloot ik in 2012 naast mijn werk en gezin de studie Human Resource Management te volgen. Ik rondde deze studie in 2014 met succes af en vergaarde in de daaropvolgende jaren veel ervaring in HR en verzuim, waarbij ik zowel inhoudelijk alsook vanuit life events veel heb geleerd.

In 2020 begon ik als Adviseur Arbeid en Verzuim, maar na verloop van tijd merkte ik dat ik het “brede” aspect van het HR-vak miste. Daarom besloot ik in 2022 om als zelfstandige binnen het HR-vakgebied aan de slag te gaan naast mijn baan in loondienst. Sindsdien heb ik al een aantal mooie opdrachten mogen uitvoeren. En wie weet wat de toekomst nog meer in petto heeft!

Mijn werkzaamheden

Ik ben gespecialiseerd in Human Resources, met als specialisatie verzuim. Daarnaast ben ik gecertificeerd vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit en kan ik als coach worden ingezet.

Mijn werkzaamheden bestaan uit:

  • HR advies/ Sparringpartner
  • Beleid opstellen en/of optimaliseren
  • Personeelshandboek opstellen en/of optimaliseren
  • Verzuimbegeleiding
  • Werving & Selectie
  • Basis op orde brengen, structureren
  • HR-administratie
  • Vertrouwenspersoon/ Persoonlijke coach

Succes en groei!

Als u wilt dat uw bedrijf succesvol is en blijft groeien, dan is het hebben van een HR-partner een essentieel onderdeel van uw team. Laat mij u helpen om uw HR-taken effectiever en effici├źnter uit te voeren, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf en het behalen van succes! Neem vrijblijvend contact op!